pradžia APIE FEDERACIJOS VILNIAUS KLUBĄ

Lietuvos Aikido Aikijitsu Federacijos klubas (buvęs Vilniaus Aikido klubas) įkurtas 1991 metais Vilniuje ir yra seniausias Aikido mokymo centras Lietuvoje.

Nuo 1994 metų klube reguliariai lankosi aukšti Pasaulinio Aikido Centro, esančio Japonijoje, pareigūnai ir meistrai, taip pat aukšto lygio meistrai iš kitų šalių. Tai leidžia neišvykstant iš Lietuvos organizuoti klubo narių atestacijas ir gauti tiesioginius pripažintų Aikido meistrų įvertinimus, o taip pat kvalifikacinius dokumentus, pasirašomus aukščiausių Aikido hierarchų, kaip antai Kishomaru Uesibos.

Jau pirmojo apsilankymo Lietuvoje metu Pasaulinio Aikido Centro sekretorius Masatake Fudzita aukštai įvertino besitreniruojančių pas mus meistriškumą.

Treniruotės mūsų klube vyksta du kartus per savaitę - pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:00 iki 20:30. Grupėje yra įvairaus meistriškumo lygio aikidokų.

Kaip pradėti treniruotis mūsų klube?
  • Bandomoji (pažintinė) treniruotė - nemokamai.
  • Kimono ar kitokios specialios aprangos pirmiesiems užsiėmimams pirkti nereikia. Pakaks sportinių kelnių, marškinėlių ir šlepečių užėjimui į salę.
  • Prieš pirmą kartą ateidami susiekite su mumis telefonu ar elektroniniu paštu.
  • Nauji mokiniai mūsų klube visada laukiami!

Mūsų kontaktus rasite čia.

Klubo istorija

Norėdami daugiau paskaityti ir pamatyti nuotraukas, paspauskite žemiau pateiktą nuorodą.

Klubo pradžia, seminarai, pirmosios atestacijos, sertifikatai, vizitai...

Atsiliepimai
free counters